Facaderenovering udføres af erfarne håndværkere

Er det ved at være tid til en facaderenovering? Hos Faxe Bolig Invest ApS udfører vi facaderenovering for private og erhverv i blandt andet Albertslund, Glostrup, København og mange andre steder.

Vi påtager os alle opgaver fra mindre reparationer til etablering af en helt ny facade på ejendommen. Vores erfarne og dygtige håndværkere giver professionel rådgivning og udfører altid arbejdet i høj kvalitet.

Beskyt ejendomme med facaderenovering

Det er vigtigt at vedligeholde sine facader. Vand og fugt kan trænge igennem en misligholdt ydermur. Dertil kommer murbier. Samtidig giver facaden et førstehåndsindtryk af huset samt af husets beboere eller medarbejdere.

Det er i det hele taget en god ide at få en facaderenovering, før det bliver dyrere end nødvendigt. Det giver også mulighed for at få et større eller mindre stilskifte. Det kan for eksempel være en anden nuance.

Hvad koster facaderenovering?

Vores priser for renovering af facade afhænger dels af facadens stand, dels af opgavens omfang og dels af den ønskede løsning. Facaderenoveringer kan være alt fra udskiftning af fuger til en ny skalmur.

Uforpligtende tilbud på renovering af facade

Er I interesseret i et tilbud på en facaderenovering? Kontakt os meget gerne for at få en snak om jeres ønsker og behov. Derpå udarbejder vi et uforpligtende tilbud med en god pris på renovering af facade. Vi giver samtidig råd og vejledning.

Du kan ringe til os på telefon 28 93 01 57 for at høre mere eller at aftale nærmere. Du kan også kontakte os på vores e-mail Kontakt@faxeboliginvest.dk 

Faxe Bolig Invest ApS

En totalentreprenør er et firma, som udfører hele entrepriser. Det betyder, at vi varetager hele renoverings- eller byggeprojektet. Dermed får I kun en kontaktperson, og I får professionel rådgivning fra start til slut.