Hovedentreprise ved bygge- og renoveringsopgaver

Overvejer I at få udført byggeri eller renovering i en hovedentreprise? Hos Faxe Bolig Invest ApS laver vi de fleste former for bygge- og renoveringsopgaver i fag-, total- og hovedentrepriser for kunder i blandt andet Albertslund, Glostrup, København og mange andre steder. 

Vi kan blandt andet tilbyde brolægning, renovering og byggeri i en hovedentreprise.

Køkkenrenovering og tilbygninger i hovedentreprise

Vi og vores dygtige håndværkere har stor erfaring med alt fra udskiftning af vinduer til brolægning af indkørsler. Vi laver også tilbygninger, ligesom vi renoverer køkkener og badeværelser. 

Desuden udfører vi totalrenoveringer af hele huse. Vi kan udføre det i en hoved- eller totalentreprise, men det kan også være en fagentreprise.

Hvad er hovedentreprise?

En hoved- eller totalentreprise betyder, at vi varetager hele projektet og står for koordinering af alle håndværkere og andre fagentrepriser. Vi benytter fortrinsvis egne medarbejdere såsom murere, tømrere og malere med videre.

Vi kan udføre opgaver såsom:

Kontakt os for at få et uforpligtende byggetilbud

Er I interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde? I er altid velkomne til at få en drøftelse om jeres ønsker og behov. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud på en fag-, total- eller hovedentreprise.

Du kan ringe på telefon 28 93 01 57, eller du kan skrive til e-mail Kontakt@faxeboliginvest.dk 

Faxe Bolig Invest ApS

En totalentreprenør er et firma, som udfører hele entrepriser. Det betyder, at vi varetager hele renoverings- eller byggeprojektet. Dermed får I kun en kontaktperson, og I får professionel rådgivning fra start til slut.