Murerentreprise såsom tilbyggeri eller renovering

Skal I have udført en murerentreprise? Hos Faxe Bolig Invest ApS udfører vi murerarbejde i entrepriser for vores mange kunder i blandt andet Albertslund, Glostrup, København og mange andre steder. En murerentreprise kan være alt fra en renovering til en tilbygning eller ombygning.

Vi tilbyder enhver form for murerentreprise

Er huset blevet for småt, har du brug for en ny garage eller en anden form for tilbygning? Vores entreprenør- og murerfirma udfører både små og store murerprojekter. Vi kan lave enhver form for murerentreprise, hvor vi varetager hele projektet sammen med vores dygtige og erfarne murere.

Vi har gennemført mange murerprojekter gennem tiden, og Claus Haugaard har mange års erfaring som murer for blandt andet Ørenes Murefirma. I kan ringe direkte til Claus på telefon 23 97 71 87 for at høre mere om en murerentreprise.

Vores samlede erfaring gør, at vi kan tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med de fleste typer af murerarbejde og andre håndværkeropgaver. Vi murer og fuger alt fra kælder til kvist.

Få et uforpligtende tilbud fra vores murerfirma

Vil I høre mere om vores erfaringer inden for murerarbejde? I er meget velkomne til at kontakte os for at få en samtale om jeres ønsker og behov til en tilbygning, ombygning eller renovering. Derpå udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede murerentreprise.

Du kan ringe til os på telefon 28 93 01 57 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail Kontakt@faxeboliginvest.dk 

Faxe Bolig Invest ApS

En totalentreprenør er et firma, som udfører hele entrepriser. Det betyder, at vi varetager hele renoverings- eller byggeprojektet. Dermed får I kun en kontaktperson, og I får professionel rådgivning fra start til slut.